Copyright: Maja Bang

20120708

Hverdagen_ruller_Her ruller hverdagen igen, min barsel sluttede 1. juni, så den sidste måneds tid er gået med at få stuktur på en hverdag med to børn som skal afleveres og hentes igen. så det er ikke meget karmeraet har været på arbejde den sidste tid og ingen billeder, ingen bloggeri.

1# Restaurant besøg og Sport Cola, det er den fineste sodavand jeg kender til.
2# En gave til JW.
3# Blomster til mig.

8 kommentarer:

 1. Det skal lige læres dét der med hverdag, når barslen slutter...tror jeg får samme dilemma, når mine 8 ugers sommerferie sluttet til september (godt der er meget længe til;))

  KH

  SvarSlet
 2. Årh ja en Sport Cola! Min yndlings! Desværre sælges de ikke så mange andre steder end i nærheden af Hancock bryggeriet, så jeg får den meget sjældent efterhånden..
  Det kræver sin kvinde (og mand) at få hverdagen med børn, arbejde og hjem til at hænge sammen, men min erfaring siger mig at øvelse gør (næsten) mester

  SvarSlet
 3. Puha, min barsel slutter om 4 måneder (som virker ALT for tæt på). Tror nu heller ikke jeg får tid til så meget bloggeri i starten. Super billede af JW med blomsterne, virker dejligt spontant og uhøjtideligt.

  SvarSlet
 4. Det glæder en Skibonit at se Sports Colaen få den omtale, den fortjener ;)

  SvarSlet
 5. det ligner altså en fortryllende hverdag! skønne sommerblomst <3

  SvarSlet
 6. Det er også noget af en omvæltning! Men pæn hverdag;)

  SvarSlet
 7. Tungen lige i munden kræves for at få familielogistikken til at gå op.. Men det plejer at lykkeds ;) Nyd det nye liv også...

  SvarSlet
 8. Tak for søde kommentarer...;)

  SvarSlet