Copyright: Maja Bang

20130507

Mors_dag_


Anne Mette som driver firmaet Musahar, har spurgt om jeg ikke ville dele hendes projekt i Nepal med jer, og det vil jeg rigtig gerne.

I anledning af Mors Dag den 12. maj har Musahar sammen med designer Karen Bagge skabt tre skønne indkøbsnet i økologisk bomuld med håndsyede applikationer og mønstre. Flower Power i rosa har en glad og ukompliceret tone og et floblomsterbroderi. Harlequin Squares er strålende blå med et festfyrværkeri af geometriske figurer. Den koksgrå Chains of Happiness er seriens mest komplicerede, med et finurligt mønster og skønne påsyede trekanter. 

Køb et net og giv en have  

Overskuddet fra salget går til køkkenhaver til fattige mødre i Nepal. Grøntsagsfrø, et bambushegn og et kursus i at anvende kompost kan sætte fattige mødre i stand til at give deres børn mere og bedre mad.Nettene produceres på en lille systue for såkaldt kasteløse kvinder, i det sydlige Nepal. Når du køber et net, er du derfor også med til at sørge for, at 23 familier har en tryg tilværelse, fordi mor har fast indkomst.Læs mere på www.musahar.dk  

Nettene måler 30x40 cm og koster 220 kr
Ingen kommentarer:

Send en kommentar