Copyright: Maja Bang

20110409

Farvel_sut_Så fik vi sagt farvel til sutten, tænk at julemanden lige kom fordi og byttede dem til en gave!
Vi har nu haft to nætter uden sut, og det er lidt svært at falde i søvn og han har også spurgt til den et par(læs mange) gange.
Og han fandt også en, vi blev nød til at eftersende!

7 kommentarer:

 1. Nååårhhh hvor sødt han han pakker den væk i en æske : ) det er så stort når de smider sutten. Sikker på han glemmer den hurtigt. Da min store dreng smed sin sut sidste år, tror jeg mere det var mig der savnede den ; ) Kh fra Jo

  SvarSlet
 2. Sej gut. Det ser også ud som om, at han fik noget godt i bytte :)

  SvarSlet
 3. FEDT med besøg af julemanden i april.
  Tror også jeg vil til at ønske lækre sager i løbet af året og ikke kun december, måske julamanden også kommer forbi Herning :-)

  SvarSlet
 4. Åh, hvor fint altså. Seje, lille fyr.

  SvarSlet
 5. Bye bye sut. Vi er der lige ved og næsten. Her er Astrid bare mega bange for julemanden (netop fordi han tager børns sutter!!!) Så "vores" sutter må sendes et andet sted hen :)

  SvarSlet
 6. Mette: jeg har også en veninde, som har spurgt hvorfor det altid er julemanden, som ender op med alle de aflagte sutter...?!
  Ja, jeg ved det ikke, måske er det fordi han er den eneste, man syntes er okay sød, selvom han lige har nakket ynglings sutterne...;)
  Har også hørt om at tandfeen kan komme fordi og hente dem...
  -og så er der jo også den seje, hvor man bare smider dem i skraldespanden...;))

  Men kan godt mærke det er hård for den lille gut, han har spurgt rigtig meget til dem... I aften kun én gang, nu er vi kommet der til hvor vi griner lidt af det, og han godt kan set det er lidt fjollet, for de er jo oppe ved julemanden!!
  Håber det også kommer til at gå godt med Astrid...;)

  SvarSlet