Copyright: Maja Bang

20120225

Dagen_før_dagen_efter_

Billeder fra Clara Maries barnedåb.

En rigtig hyggelig dag.

Menuen bød på Ribbenssandwich, Dampet torsk m/ råsyltede rødbeder, porretærte og frikadeller m/ hvidkålssalat.

Da det var fastelavnssøndag blev der selvfølgelig slået katten af tønden, og ungerne havde havde brugt eftermiddagen på at pyntet tønden.

Dåbskjolen har jeg selv syet for 9 år siden, da min søsters ældste blev døbt. Den er syet af min gamle konfirmationskjole, og Clara Marie er nummer 7 som bliver døbt i den, så nu har vi pludselig skabt vores egen dåbskjole tradition.

7 kommentarer:

 1. Hvor er det et fint lokale, er det jeres eget sted? Det ser hyggeligt ud, og lyder som en god dag. Det er så hyggeligt med dåbskjole-traditioner, og super sejt at du oveni købet selv har syet den af din gl. konfirmationskjole, tillykke til jer og Clara Marie!

  SvarSlet
 2. Hvor fint med både dåb og fastelavn.

  SvarSlet
 3. forsinket tusind tillykke! hvor er det smukt & sødt.

  SvarSlet
 4. Tænk at holde fastelavnsbarnedåb. Det er nok det hyggeligste jeg har hørt om og det ser i det hele taget ud til at have været en super fin dag. Elsker bla dine rå vægge med lyserød skrift, det er da perfekt!

  SvarSlet
 5. CLARA MARIE er jo gude smuk. Sikke en dejlig fest, mon det er Jeres festsal I har holdt dåben i? Lyder som en dejlig dag både for store og små.

  SvarSlet
 6. Cool! Er vild med det 'rå' tema: skriften direkte på væggen og en nærmest maskulin menu! Befriende når ting ikke er som 'de plejer'... Tak for kigget.
  Jeg skal også planlægge babyfest snart-satser på en forsommerdag med høj blå himmel og havefest, måske?!? ;)

  SvarSlet
 7. Hvor er hun sød :) det lyder som en god fest

  SvarSlet