Copyright: Maja Bang

20120501

Bonde_mand_
Jw har holdt fri fra børnehave i dag, at vores nabo havde brug for hjælp til at lukke køerne ud på græs for første gang i år, har kun gjort dagen endnu bedre.
Landmanden aka Jw, fik til opgave at slå på hegnet, så køerne kan høre hegnet, så de ikke løber ud. Jeg var naturligvis med og fik hvis også sagt mere end en gang, at der er strøm hegnet og det gør niller naller, hvis du rører ved det.
Vi stod i det fjerneste hjørne og Jw var lige ved at miste tålmodigheden, så der blev både fundet fugleæg og plukket blomster, inden vi endelig fik øje på køerne.
Efterfølgende fik man lov til at hjælpe med at hente foder og kører traktor, det  er virkelig stort, når man kun er fire år.
Altså hvad skal man med Spiderman og Batman, når man har Bondemand?


7 kommentarer:

 1. Herligt! ;) landlivet er skønt...

  SvarSlet
 2. Sejt, de der udelivs oplevelser er bare helt fantastiske for de små hoveder, og Bondemand, er da for cool?!!)

  SvarSlet
 3. Så cool en bondemand der lader små drenge hjælpe til! Og ja, bondemand er da så meget sejere end fantasifigurer som batman ;)

  SvarSlet
 4. Hjemme hos os hersker der heller ingen batman eller spiderman. Næh bondegård, traktor, ku (ko), ris (gris) og his (hest) er det der virkelig spiller:)

  Lyder som i havde en skøn dag

  SvarSlet
 5. Skønne fotos og fin historie :)

  SvarSlet
 6. Lyder som en dejlig dag ;-) Tænker tilbage på alle de gange vi har leget på høloftet på Møllegården ved Bedstemor og Bedstefar, og hvordan de større lokkede os lidt mindre til at røre ved hegnet....

  /Majbritt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Majbritt...kan ikke huske jeg har været med på loftet, men jeg kan godt huske hegnet...;))

   Slet